Verhuis Zelf Samenstellen Aantal verhuizers Ladderlift Demontage Delicaat Inpakken

Verhuis zelf samenstellen

Gaat u verhuizen? Grasduin dan even in onze verhuischecklist en ontdek welke specifieke tips we voor u hebben.

Vink aan wat u zelf wenst te doen en voor welke delen van het verhuizen u BAEKEN VERHUIZINGEN wenst in te schakelen. In onze gratis verhuischecklist vindt u verder heel wat nuttige tips.


De kasten leegmaken

Wie pakt in?

Onze verhuizers zijn opgeleid om professioneel de inhoud van uw kasten te beschermen en in te pakken in de juiste dozen. Als u liever zelf inpakt, dan kunnen wij u helpen met al het nodige beschermings- en verpakkingsmateriaal. BAEKEN VERHUIZINGEN biedt immers een uitgebreid gamma professioneel verpakkingsmateriaal aan tegen interessante prijzen. Kijk gerust in onze online winkel of kom langs in onze verhuiswinkel in Turnhout of – binnenkort – Geel. Tips en inpakadvies krijgt u er gratis bij.Delicate zaken beschermen.

Neem geen risico’s.

Delicate meubelen en voorwerpen zoals spiegels, schilderijen, kunstvoorwerpen of piano’s etc. moeten met de juiste materialen apart worden ingepakt. Zo worden alle risico’s op mogelijke verhuisschade uitgesloten. Brengt u liever zelf bescherming aan? Dan staan wij u graag en gratis bij met deskundig advies. Al het nodige beschermingsmateriaal – noppenfolie, dekenpapier, meubelhoezen … – bieden wij aan via onze online winkel. En anders komt u toch gewoon langs in onze verhuiswinkels in Turnhout of – binnenkort – Geel.
Demontage van meubelen.

Alleen wanneer nodig.

Bij een goede voorbereiding van uw verhuizing hoort ook het demonteren van de grote meubelen. Alleen de stukken die in hun geheel niet door deur of raam kunnen, moeten gedemonteerd worden. Wij kunnen u adviseren welke dat zijn. Of u kunt gewoon de demontage door onze ervaren verhuizers laten uitvoeren.
Gebruik een verhuiswagen mét ladderlift.

Handig en sneller.

Het op- en aflopen van trappen, telkens met één meubelstuk, is heel tijdrovend. Door het gebruik van een ladderlift verloopt uw verhuis veel sneller. In veel gevallen kan de verhuiswagen en ladderlift zo opgesteld worden dat het plateau van de ladderlift stopt bovenop de laadklep van de verhuiswagen. Zo bespaart u naast de tijd van het trappenlopen ook nog de tijd die nodig is om op en van de verhuiswagen te klimmen. Omdat in de meeste flatgebouwen het gebruik van de binnenlift niet is toegestaan, kunt u de ladderlift gewoon bij ons huren.

Hoeveel verhuizers hebt u nodig?

Een BAEKEN VERHUIZINGEN-verhuisploeg bestaat in principe uit vier verhuizers. Als u zelf voor hulp zorgt, is het mogelijk om een kleiner team te vragen. Maar omdat de verhuis- verzekering inbegrepen is in onze tarieven, moet een verhuisploeg altijd minstens uit twee Baeken-verhuizers bestaan.