Piano verhuizen Inpakservice Demontage Uw piano

Niet zomaar een piano, uw piano! Wilt u uw piano veilig verplaatsen of zelfs verhuizen? Onze verhuizers regelen het transport of de verhuis van uw piano tegen een betaalbare prijs.

Buffet of vleugel, wij weten dat uw piano een speciale plaats heeft in uw hart én uw woning. Sinds meer dan 20 jaar houdt BAEKEN VERHUIZINGEN zich bezig met het verhuizen van piano’s. Door de jaren heen ontwikkelden wij onze eigen methodes om de verhuis van eender welke piano tot een goed einde te brengen. Als erkend verhuizer zijn wij de vaste partner van enkele van de meest toonaangevende pianohandelaars. Het zal niet verbazen dat het verplaatsen en verhuizen van piano’s voor onze ervaren vakmensen geen geheimen meer heeft.

Vleugelpiano verhuizen

Professioneel demonteren.

Onze professionele verhuizers zijn opgeleid om uw vleugelpiano vakkundig te demonteren. Na het demonteren van pedalen en poten wordt de piano op de speciale vleugelplank vastgemaakt. Uw piano is klaar voor transport.


 

Inpakservice

Bijkomende bescherming.

Om alle risico’s op mogelijke schade aan uw piano tijdens het verplaatsen uit te sluiten biedt BAEKEN VERHUIZINGEN u de inpakservice, zowel voor vleugel als buffetpiano’s. Met de juiste beschermende folies wordt een beschermende buffer van circa 4 cm dik rond uw piano gemaakt. Onze professionele verhuizers regelen uw transport vakkundig en aan een faire prijs.