Nieuw:


Verhuizers in hart en nieren

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan kan verhuisfirma Baeken veel voor u betekenen. Onze ervaren verhuizers zorgen voor alles wat met uw verhuizing te maken heeft: demontage en montage van meubelen, inpakken van de huisraad, bescherming van delicate stukken, enzovoort. Alle aspecten van uw verhuis-proces zijn bij Baeken in goede handen. Waar u woont, speelt overigens niet zo’n grote rol: wij hebben verhuisbedrijven in Geel, Turnhout en Herentals.
Geschiedenis

De specialisten van BAEKEN leveren, monteren en demonteren sinds 1958 zowel klassieke als moderne meubelen. Vanaf de oprichting was Baeken dé naam als het om meubelservice ging. Omwille van de steeds terugkerende vraag van klanten om hun meubelen vakkundig en voorzichtig te verhuizen, besloot BAEKEN in 1990 om een professionele verhuisfirma op te starten. BAEKEN VERHUIZINGEN werd al snel een begrip.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met onze nieuwe website willen wij u zo compleet en duidelijk mogelijk informeren over het volledige aanbod van BAEKEN VERHUIZINGEN. Wilt u uw volledige verhuisproject aan ons toevertrouwen? Dat kan. Of pakt u liever zelf in, eventueel met behulp van familie of vrienden? BAEKEN VERHUIZINGEN biedt u ook de mogelijkheid om uw verhuis zelf samen te stellen en onze ervaren verhuizers in te schakelen voor die delen waarvoor u ons nodig hebt – bijvoorbeeld de demontage van uw meubelen, het inpakken van uw huisraad in verhuisdozen, of het verhuizen van alleen de grote stukken. Andere specialiteiten, zoals het verhuizen van uw piano, kluis, waterbed, speciale designmeubelen, zwaar antiek of delicate kunstvoorwerpen, worden eveneens afzonderlijk op deze website behandeld.

Zoekt u een veilig onderkomen voor uw inboedel tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verblijf in het buitenland? Bij BAEKEN VERHUIZINGEN kan u ook een opslagruimte huren. Voor wie meubelopslag in Antwerpen of Limburg zoekt, is er maar één adres: BAEKEN VERHUIZINGEN. Baeken biedt daarnaast liftservice aan met professionele bediener. Met de juiste ladderliften (ook meubelliften of verhuisliften) komen we bij u ter plaatse om uw meubelen of goederen van of naar de gewenste verdieping te brengen. Zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen, zoals een smalle of lage doorgang, kunnen wij u onze liftservice aanbieden.

U kan terecht bij onze filialen in Geel, Herentals en Turnhout.