LIFTSERVICE Opbouwladderlift Verhuislift Liftservice

Liftservice Verhuislift of ladderlift huren?

Als u een verhuislift of ladderlift wilt huren rekent u op de professionele liftservice van BAEKEN VERHUIZINGEN. Filialen te Geel, Turnhout en Herentals (prov. Antwerpen).

Voor het huren van verhuisliften en ladderliften moet u bij BAEKEN VERHUIZINGEN zijn. Via onze liftservice kunt u een ladderlift met professionele bediener huren. Vanuit onze filialen in Geel, Turnhout en Herentals verhuren we onze verhuisliften over heel België.


Liftservice

U verhuist liever zelf en hebt u een verhuislift nodig? U kocht meubelen die te groot zijn om langs de trap te verhuizen? U bent aan het (ver)bouwen waarvoor materialen naar boven of beneden moeten? Huur een ladderlift met bediener via de liftservice van BAEKEN VERHUIZINGEN. Voor nagenoeg elke situatie is er een ladderlift-oplossing, uitgevoerd door ervaren en speciaal opgeleide bedieners.


Liftwagens

Onze liftwagens worden standaard ingezet voor het uitvoeren van liftservice. Onze volautomatische liftwagens, zowel boven als beneden, zijn uitgerust met ladders die een bereik tot 34 meter hebben. Daarmee halen we de 10e verdieping. De hoogte van onze liftwagens in rijstand varieert tussen 2,80m en 3,20m, afhankelijk van het type liftwagen. Een liftwagen neemt op de baan minder plaats in dan een verhuiswagen met lift.Verhuislift op aanhanger huren

In bepaalde situaties is het gebruik van een liftwagen niet mogelijk. Zo kan het voorkomen dat een doorgang te laag of te smal is. Een ladderlift op aanhanger is dan meestal de oplossing. De grote verhuisliften, niet breder dan twee meter, rijden door hun aangedreven wielen autonoom – dus los van de vrachtwagen – naar de plaats waar ze nodig zijn. Dergelijke meubelliften (ook verhuisliften genoemd) bereiken vlot de achtste verdieping.
Daarnaast hebben we ook kleinere verhuisliften op aanhanger, de zogenaamde juniorlift. Deze verhuisliften kunnen door nog smallere doorgangen: van minimaal 1,3m. Met een juniorlift komen we tot de derde verdieping.Opbouwladderlift

Er zijn omstandigheden waar ook ladderliften op aanhanger niet kunnen dienen. Bijvoorbeeld voor een verhuis binnen een gebouw (op de binnenkoer), op een terras of op een mezzanine in een loft. In dat geval doen we een beroep op een opbouwladderlift van Geda.
De liftinstallatie wordt binnengebracht in losse onderdelen: ladders, looptrein met motor, plateau, enzovoort. Alles wordt op de plaats zelf gemonteerd tot een volwaardige ladderlift. Met een Geda-meubellift bereiken we tot de 4e verdieping.
Reken op onze professionele liftservice. Al onze verhuisliften kunt u (met bediener) huren in onze filialen in Geel, Turnhout en Herentals (prov. Antwerpen).