Complete Verhuizing Afwerking Verhuizen Delicaat Voorbereiding

Complete Verhuizing Professionele verhuizers huren voor een verhuis zonder zorgen

Zonder zorgen verhuizen, wij nemen alles over. Uw verhuis wordt tot in de puntjes voorbereid en voorbeeldig uitgevoerd op de afgesproken dag(en). Een team van professionele verhuizers huren betekent kiezen voor een verhuis zonder zorgen!


De juiste voorbereiding.

Bepalend voor het verloop.

Tijdens het plaatsbezoek worden de instructies en de gevoeligheden van uw individuele verhuis zorgvuldig genoteerd. Dit zetten wij om in het uitvoeringsplan dat op de verhuisdag(en) als draaiboek zal dienen. Bij BAEKEN VERHUIZINGEN weten we maar al te goed elke verhuis uniek is.

Wij zorgen voor de parkeervergunning en de parkeerverbodsborden.

De inhoud van de kasten wordt zorgvuldig beschermd en ingepakt in de juiste dozen. We voorzien de verhuisdozen van een label zodat ze nadien makkelijk en snel uitgepakt kunnen worden.

Waar nodig worden de meubelen gedemonteerd.Delicate zaken ingepakt.

We nemen geen risico’s.

Delicate meubelen en voorwerpen zoals spiegels, schilderijen, kunstvoorwerpen, piano’s etc. worden vakkundig en met de juiste materialen apart ingepakt. Zo worden alle risico’s op mogelijke verhuisschade uitgesloten.
De dag van de verhuis.

Uw inboedel in goede handen.

Op de afgesproken dag komt uw BAEKEN verhuisploeg uw inboedel verhuizen. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van de juiste ladderlift. Onze professionele verhuizers zijn oprecht begaan met het goede verloop van uw verhuis. Verhuizers van BAEKEN huren, betekent kiezen voor zorgvuldigheid en massa’s ervaring.
Afwerking.

Het is pas klaar als het af is.

Op het einde van de verhuis staan alle meubelen op hun plaats. De gedemonteerde meubelen zijn opnieuw gemonteerd en klaar voor gebruik. Als u dit wenst kunnen we u helpen met uitpakken. Ook ‘handyman’ klusjes zoals ophangen van uw televisie, lusters etc. behoort tot de mogelijkheden.