Senioren verhuisservice Alle nodige diensten Respect voor de huisregels Respect voor uw privacy


Senioren verhuisservice

Verhuizen naar een woonzorgcentrum of service flat? Reken op de senioren verhuisservice van BAEKEN VERHUIZINGEN voor een zorgeloze verhuis.

Verhuizen naar een woonzorgcentrum of serviceflat: Baeken is waarschijnlijk de meest ervaren parnter om uw verhuis met de grootste zorg uit te voeren.

Onze verhuis lieten we uitvoeren door Baeken Verhuizingen en daar zijn wij heel blij om. Die van Baeken zijn heel vriendelijke en geduldige verhuizers. Alles werd voorzichtig in dozen gepakt. Op het einde van de verhuisdag stonden alle meubelen perfect op hun plaats. Een echte aanrader!Respect voor uw privacy.

Omdat elke klant anders is, is ook elke verhuis anders. Uw Baeken verhuiscoördinator komt gratis bij u langs en noteert zorgvuldig al uw wensen en instructies. Hij staat u gedurende het ganse verhuisproces met raad en daad bij en blijft ter beschikking voor al uw vragen en opmerkingen.
 Respect voor de huisregels.

De specifieke huisregels van het woonzorgcentrum, residenties etc. waar u gaat wonen worden door Baeken verhuizingen opgevraagd en strikt nagekomen. Wekelijks voeren we verhuizingen uit naar service flats, woonzorgcentra waardoor we goed onze weg weten waarlangs we moeten verhuizen en waar we precies op moeten letten.
 Alle nodige diensten.

Uit ervaring weet Baeken precies waar u nood aan hebt. Onze diensten daarop afgestemd. Zo kunt u op ons rekenen voor het inpakken van de inhoud van uw kasten, het demonteren van uw meubelen, het afhalen van lusters etc. Honderden senioren vertrouwden op Baeken voor hun verhuis, telkens maakten wij de belofte waar.