Senioren verhuisservice Alle nodige diensten Respect voor de huisregels Respect voor uw privacy


Senioren verhuisservice

Reken op de senioren verhuisservice van BAEKEN VERHUIZINGEN voor een zorgeloze verhuis. Wij bieden professionele hulp bij de verhuizing van senioren.

Wanneer senioren willen verhuizen naar een nieuwe locatie dienen er zich bij de verhuis een heleboel praktische zaken aan. Om nog te zwijgen van de emoties die dit soort verhuis met zich meebrengt. Afscheid nemen is vaak moeilijk voor senioren die bijna hun hele leven op dezelfde plaats gewoond hebben. Soms dient de verhuis zich zelfs aan om medische redenen. Het verhuizen van senioren vergt om deze redenen meer aandacht dan een doorsnee verhuis.

Onze verhuis lieten we uitvoeren door Baeken Verhuizingen en daar zijn wij heel blij om. Die van Baeken zijn heel vriendelijke en geduldige verhuizers. Alles werd voorzichtig in dozen gepakt. Op het einde van de verhuisdag stonden alle meubelen perfect op hun plaats. Een echte aanrader!Respect voor uw privacy.

Omdat elke klant anders is, is ook elke verhuis anders. Uw BAEKEN verhuiscoördinator komt gratis bij u langs en noteert zorgvuldig al uw wensen en instructies. Hij staat u gedurende het ganse verhuisproces met raad en daad bij en blijft ter beschikking voor al uw vragen en opmerkingen.
 Respect voor de huisregels.

De specifieke huisregels van het woonzorgcentrum of residentie waar u gaat wonen worden door BAEKEN VERHUIZINGEN opgevraagd en strikt nagekomen. Wekelijks voeren we verhuizingen uit naar service flats en woonzorgcentra waardoor we goed onze weg kennen en we precies weten waar we op moeten letten.
 Alle nodige diensten.

Uit ervaring weet BAEKEN VERHUIZINGEN precies waar u nood aan hebt. Zo kunt u op ons rekenen voor het inpakken van de inhoud van uw kasten, het demonteren van uw meubelen, het afhalen van lusters, etc. Honderden senioren deden beroep op de professionele senioren verhuisservice van BAEKEN VERHUIZINGEN. Telkens maakten wij onze belofte waar.