OPSLAGRUIMTES Meubelbewaring Self Storage Faciliteiten Formules


Opslagruimte te huur

Als u opslagruimte wilt huren, bv voor meubelbewaring, rekent u op BAEKEN VERHUIZINGEN. Tijdelijke opslagruimte te huur aan speciale voorwaarden.

Een stockageruimte huren? Reken op Baeken Verhuizingen voor het huren van een opslagplaats. Bij ons vindt u tijdelijke opslagruimte te huur aan bijzondere voorwaarden.

Onze opslagplaats is perfect geschikt voor de tijdelijke opslag van meubelen of inboedel. U bent altijd welkom bij één van onze vestigingen te Geel, Herentals of Turnhout.

Of het nu gaat om een tijdelijke opslagplaats voor meubelbewaring of andere items, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen met plezier de tijdelijke opslag van al uw meubelen en inboedel in een beveiligde en droge opslagruimte. Jarenlange ervaring en diepe expertise op vlak van infrastructuur, stellen ons in staat u steeds een scherpe prijs als u opslagruimte wilt huren.

BAEKEN VERHUIZINGEN biedt u de keuze uit 2 formules om een tijdelijke opslagplaats te huren:

  1. Self Storage: U huurt zelf een opslagruimte als tijdelijke opslagplaats voor uw goederen.
  2. Meubelbewaring: Wij bewaren uw goederen en u betaalt enkel voor het opgeslagen volume.


Self Storage of Meubelbewaring: steeds in aparte ruimte!

Zowel bij onze Meubelbewaring als bij de Self Storage beschikt u over een aparte opslagruimte.
De beveiliging van de opslagruimte is ook identiek: alarm met 24/24 meldkamer en camerabewaking.
Alle opslagruimtes in onze Self Storage en Meubelopslag zijn geventileerd, en worden bijkomend verwarmd in de winter.BAEKEN Self Storage: Een tijdelijke opslagplaats huren

Bij Self Storage huurt u een tijdelijke opslagplaats voor uw meubelen of inboedel. U heeft zelf toegang tot uw tijdelijke opslagplaats, dagelijks van 7u. tot 22u. Voor de opslagruimtes die we te huur aanbieden heeft u de keuze uit verschillende formaten. Bij ons kan u een opslagruimte huren vanaf 1 m³ tot 250 m³. Ook voor de termijn heeft u verschillende opties. U kan een stockageruimte huren voor korte of voor lange termijn. Met uw persoonlijke codebadge hebt u op elke moment toegang tot de opslagruimte van uw meubelen. Ook heeft u de mogelijkheid om het alarm van uw opslagruimte in of uit te schakelen

BAEKEN Meubelbewaring: opslag voor uw goederen.

Onze tijdelijke opslagruimte voor meubels zijn uitgerust met ventilatie. Zo bent u er zeker van dat uw meubelen en inboedel op de juiste manier opgeslagen zullen worden. U betaalt geen huur voor de opslagruimte van uw meubels, enkel voor het gebruikte volume voor de opslag van uw meubelen

Uw meubelen of inboedel worden tijdens de opslag ervan door onze ervaren verhuizers beschermd met speciale bewaringsdekens.

Meubelbewaring is mogelijk voor korte of lange periodes: u bepaalt zelf wanneer we uw meubelen of inboedel terugbrengen.Een veilige stockageruimte te huur

Dankzij uw badge met persoonlijke code heeft u als enige toegang tot uw gehuurde opslagruimte Voor extra veiligheid zijn alle opslagruimtes voorzien van een alarm en camera installatie. De opslagruimte worden geventileerd zodat uw spullen in optimale omstandigheden bewaard worden. Ideaal voor:

- Opslag meubelen

- Opslag inboedel

- Huisraad opslaan

- Archiefopslag


Opslagruimte huren bij Baeken Verhuizingen

Meubels stockeren? Dan is een tijdelijke opslagruimte huren van Baeken Verhuizingen de beste oplossing.

Het huren van een opslagruimte verloopt heel vlot en tegen de scherpste prijzen. Er zijn stockageruimtes beschikbaar in verschillende groottes, zo vindt u steeds de tijdelijke opslagruimte die u nodig heeft.

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor meubelbewaring of Self Storage.