Nieuw:
Verhuisfirma BAEKEN VERHUIZINGEN Verhuiswagen met ladderlift of opslagruimte huren

BAEKEN VERHUIZINGEN, uw betrouwbare verhuisfirma uit Antwerpen. Ook als u een verhuiswagen (met ladderlift) of opslagruimte wilt huren.

Bent u op zoek naar een ervaren verhuisfirma voor verhuizingen zonder zorgen in de provincie Antwerpen? Dan kan verhuisfirma BAEKEN VERHUIZINGEN veel voor u betekenen. U kan al uw verhuizingen volledig aan ons toevertrouwen. Als u dat wilt regelen we een verhuiswagen met lift of een (tijdelijke) meubelopslag. Vanuit één van onze filialen in de provincie Antwerpen verzorgen we verhuizingen doorheen het hele land. U vindt verhuisfirma BAEKEN VERHUIZINGEN in Geel, Turnhout en Herentals.

Onze ervaren verhuizers hebben ruime ervaring in alles wat met verhuizingen te maken heeft: demontage en montage van meubelen, inpakken van de huisraad, bescherming van delicate stukken, enzovoort. Alle aspecten van uw verhuis zijn bij BAEKEN VERHUIZINGEN in goede handen. Wilt u een verhuiswagen, eventueel met ladderlift, huren? Bent u op zoek naar opslagruimte te huur? Ook dan bent u bij VERHUIZINGEN BAEKEN steeds aan het juiste adres.
BAEKEN VERHUIZINGEN – Geschiedenis van een verhuisfirma

De specialisten van BAEKEN leveren, monteren en demonteren sinds 1958 zowel klassieke als moderne meubelen. Vanaf de oprichting was BAEKEN dé naam als het om meubelservice ging. Omwille van de steeds terugkerende vraag van klanten om hun meubelen vakkundig en voorzichtig te verhuizen, besloot BAEKEN in 1990 om een professionele verhuisfirma op te starten. BAEKEN VERHUIZINGEN werd al snel een begrip in de provincie Antwerpen.

BAEKEN VERHUIZINGEN – Onze diensten

Verhuizingen van A tot Z

Als u wilt verhuizen zonder zorgen, maakt u gebruik van de totaal service van BAEKEN VERHUIZINGEN. Een team van ervaren en gemotiveerde verhuizers leidt uw verhuizing in goede banen. Uw meubelen en huisraad worden zorgvuldig ingepakt, vervoerd en opnieuw gemonteerd.

Verhuizingen op maat

Pakt u liever zelf in, eventueel met behulp van familie of vrienden? BAEKEN VERHUIZINGEN biedt u ook de mogelijkheid om uw verhuis zelf samen te stellen en onze ervaren verhuizers in te schakelen voor die delen waarvoor u ons nodig hebt – bijvoorbeeld de demontage van uw meubelen, het inpakken van uw huisraad in verhuisdozen, of het verhuizen van alleen de grote stukken. Andere specialiteiten, zoals het verhuizen van uw piano, kluis, waterbed, speciale designmeubelen, zwaar antiek of delicate kunstvoorwerpen, hebben voor onze ervaren verhuizers al lang geen geheimen meer.

Verhuiswagen (met ladderlift) huren

Als u uw verhuis liever in eigen handen neemt, kan u nog steeds rekenen op BAEKEN VERHUIZINGEN voor het huren van een verhuiswagen. Wilt u beroep doen op onze liftservice? We zorgen voor een ladderlift én professionele bediener. Met de juiste ladderliften komen we bij u ter plaatse om uw meubelen of goederen van of naar de gewenste verdieping te brengen. Zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen, zoals een smalle of lage doorgang, kunnen wij u onze liftservice aanbieden.

Opslagruimte huren

Zoekt u een veilig onderkomen voor uw inboedel tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verblijf in het buitenland? Bij BAEKEN VERHUIZINGEN kan u ook een opslagruimte huren. Voor wie meubelopslag in Antwerpen of Limburg zoekt, is er maar één adres: BAEKEN VERHUIZINGEN.

Meer weten? Stuur een mailtje of breng een bezoekje aan één van onze filialen in Geel, Herentals en Turnhout.